Kompis

Bli vår Kompis!

 

 

Som Kompis får du ta del av landets bredaste och samtidigt mest komprimerade bokutgivning. Det påminner lite om en vanlig, tråkig bokklubb, men vi tänker inte pressa dig att köpa en endaste bok som du inte vill ha.

Att bli Kompis med Ruin innebär följande: någon gång om året får du ett erbjudande om att köpa våra senaste böcker till ett strålande paketpris. Tycker du att det verkar intressant och prisvärt svarar du helt sonika på mejlet och bekräftar så kommer paketet hem till dig tillsammans med en faktura. Om du ångrar dig, om du känner att böckerna inte motsvarar dina förväntningar, om du har slutat läsa böcker eller vill lägga pengarna på något roligare har du alltid rätt att returnera boken, förutsatt att den är i fullgott skick. Du betalar då endast returportot.

Du kan när som helst, genom att kontakta oss via e-post, telefon eller fax sluta vara Kompis utan att för den skull sluta vara vår kompis. Du behöver inte köpa ett visst antal böcker eller böcker för en viss summa för att få dessa erbjudanden – du behöver med andra ord inte köpa någon endaste bok.

Skicka ett mejl till oss på info@ruin.se och ange att du vill bli vår Kompis!